2 apr 2019 - 17:15

Velkommen til ridekurs på tirsdager kl 17.15-18.00.  For at timen skal bli så effektiv som mulig ber vi alle om å møte opp ca 10 min før timen, klare med hjelm og vest på.

Lek & Lær passer for de yngste rytterne, 2-6 år. http://www.stalleikeberg.no/rideskole-nivaer/lek-laer/

Her finner du generell info om vårens kurs: http://www.stalleikeberg.no/timeplan-var-2019/

Kurset varer 11 ganger, fra uke 14 til og med uke 25. Dersom du ønsker å dele opp betalingen i 2 ber vi deg skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

NB! Fra og med 2019 er det mulig å melde seg inn i Søndre Eikeberg Rideklubb. Det er frivillig for Lek og Lær ryttere, pålagt medlemsskap fra ponnigrupper.

Vi gjør oppmerksom på at ridning regnes som en risikoidrett og fall/skader kan forekomme. Ved påmelding har du akseptert denne risikoen og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar. Vi ber alle om å følge de sikkerhetsregler som gjelder. Rideskolen har ansvarsforsikring som gjelder dersom ansatte ved rideskolen opptrer uaktsomt. Vi anbefaler alle å tegne egen ulykkesforsikring.

Pris: kr 2 805,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold

Keep this field blank:
Din epost*:
Felt kreves
Rytter
Navn*:
Felt kreves
Telefon:
Fødselsår*:
Felt kreves
Adresse*:
Felt kreves
Kontaktperson/Foresatte
Navn 1*:
Felt kreves
Telefon 1*:
Felt kreves
Navn 2:
Telefon 2:
Jeg godkjenner at bilder av rytter kan brukes på nettside/sosiale medier:
Jeg er aksepterer at påmeldingen er økonomisk bindende for hele kurset og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar*:
Felt kreves
Antall plasser*:
Kommentar:
Vennligst fyll inn denne koden:
Felt kreves