21 aug 2019 - 14:00

Jockeyskolen ønsker velkommen til introkurs, for deg som ikke har gått jockeykurs tidligere!

Det er ridning fra kl 14.00 – 14.45. Rytterne må sale på hestene før timen og bør møte opp senest kl 13.30.

Jockeyskolen er for deg som har lyst til å lære noe gøy og annerledes: Galoppsporten. Norges eneste galoppbane er på Øvrevoll i Bærum. På Jockeyskolen lærer du grunnleggende ferdigheter for å kunne ri som en jockey; sits, balanse, styrke, teknikk, forståelse for tempo, kondisjonstrening osv. All trening gjøres på rideskolehester. De som er klare for det får mulighet til å ri skolehestene på treninger og løp på Øvrevoll. Dette er ikke inkludert i kursavgiften og betales ekstra av de som ønsker å være med.

Alle ryttere på Jockeyskolen har stallarbeid i tillegg til ridetime. Se lister i stallen.

OBS NYTT FRA 2019: Det er obligatorisk med medlemsskap i Søndre Eikeberg Rideklubb for alle ryttere i rideskolen.Du melder deg inn via www.minidrett.no. Dersom du ikke har en profil der må du lage en først. Velg deretter Søndre Eikeberg Rideklubb under «Medlemskap».

Vi gjør oppmerksom på at dette kurset er å anse som et høyrisikokurs hvor det er større sjanse for fall og skader enn på ordinære kurs i rideskolen. Ved påmelding godtar du at all ridning skjer på eget ansvar og at du er inneforstått med risikoen det innebærer å trene hester i høy fart.

Vi anbefaler alle å tegne en ulykke-/ uførforsikring som dekker skader ved ridning. Rideskolen har ansvarsforsikring.

Dersom du ønsker å dele opp betalingen i 2 ber vi deg skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vi gjør oppmerksom på at ridning regnes som en risikoidrett og fall/skader kan forekomme. Ved påmelding har du akseptert denne risikoen og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar. Vi ber alle om å følge de sikkerhetsregler som gjelder. Rideskolen har ansvarsforsikring som gjelder dersom ansatte ved rideskolen opptrer uaktsomt. Vi anbefaler alle å tegne egen ulykkesforsikring.

Pris: kr 5 300,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold

Bookings no longer allowed on this date.