28 okt 2019 - 16:45

Velkommen til ridekurs på mandager kl 16.45 for barn, nybegynnere!

Det er ridning fra kl 16.45 – 17.30. For at timen skal bli så effektiv som mulig ber vi alle om å møte opp ca 10 min før timen, klare med hjelm og vest på. Dette kurset går over 10 leksjoner/ 12 uker. Det er juleferie i uke 52 og 1. Kurset passer både for deg som ikke har ridd før og for deg som har hatt noen ridetimer før.

Nivået på kurset ligger på nivå nybegynner 1/ nybegynner 2: http://www.stalleikeberg.no/rideskole-nivaer/nybegynner-1/   http://www.stalleikeberg.no/rideskole-nivaer/nybegynner-2/

Her finner du generell info om høstens kurs: http://www.stalleikeberg.no/timeplan-rideskole-host-2019/

OBS NYTT FRA 2019: Det er obligatorisk med medlemsskap i Søndre Eikeberg Rideklubb for alle ryttere i rideskolen. Du melder deg inn via www.minidrett.no. Dersom du ikke har en profil der må du lage en først. Velg deretter Søndre Eikeberg Rideklubb under «Medlemskap».

Dersom du ønsker å dele opp betalingen i 2 ber vi deg skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vi gjør oppmerksom på at ridning regnes som en risikoidrett og fall/skader kan forekomme. Ved påmelding har du akseptert denne risikoen og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar. Vi ber alle om å følge de sikkerhetsregler som gjelder. Rideskolen har ansvarsforsikring som gjelder dersom ansatte ved rideskolen opptrer uaktsomt. Vi anbefaler alle å tegne egen ulykkesforsikring.

Pris: kr 2 650,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold

Bookings no longer allowed on this date.