23 sep 2019 - 00:00

Hei! 

Denne høsten er det mange som er interessert i å ri på kurs hos oss.

Nå er dessverre alle kursene fulle og nye kurs starter i uke 4 -2020. Dersom du er interessert i å gå på kurs hos oss kan du legge deg inn på denne lista. Dette er ikke en venteliste med lovnader om plass på kurs, det er mer en liste for at vi kan se hvilke behov som finnes for evt flere kurs.  Dersom vi får mange nok interesserte på samme nivå vil vi se om vi får til å sette opp flere kortere kurs utover høsten.  Vi vil også maile deg når vi har tilbud om nye kurs så du har mulighet til å melde deg på før det blir fullt. Siden vi har online påmelding må du selv følge med og melde på. Det er krav om medlemskap i Søndre Eikeberg Rideklubb for ryttere i rideskolen. Lek & Lær rytterne, 2-6 år, kan velge om de vil være medlem eller ikke. Du melder deg inn i klubben via www.minidrett.no.

Skriv i kommentarfeltet hvilke type kurs du er interessert i. F.eks Nybegynner barn, Lek & Lær, ungdom med riderfaring osv.

Det er økonomisk bindende påmelding på alle våre kurs. Høsten 2019 koster Lek & Lær 2650 kr/ 10 leksjoner. De andre kursene koster 5300kr/ 20 leksjoner. Alle priser er oppgitt på påmeldingsskjemaet for det enkelte kurset.

Velkommen til oss!

Pris:

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold

Keep this field blank:


Din epost*:
Felt kreves
Rytter
Navn*:
Felt kreves
Telefon:
Fødselsår*:
Felt kreves
Adresse*:
Felt kreves
Kontaktperson/Foresatte
Navn 1*:
Felt kreves
Telefon 1*:
Felt kreves
Navn 2:
Telefon 2:
Jeg godkjenner at bilder av rytter kan brukes på nettside/sosiale medier:
Jeg vet at deltakelse krever medlemskap i Søndre Eikeberg Rideklubb*:
Felt kreves
Jeg er aksepterer at påmeldingen er økonomisk bindende for hele kurset og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar*:
Felt kreves
Antall plasser*:
Kommentar:
Vennligst fyll inn denne koden:
Felt kreves