20 jan 2020 - 16:45

Velkommen til ridekurs på mandager kl 16.45 for barn!

Det er ridning fra kl 16.45 – 17.30. For at timen skal bli så effektiv som mulig ber vi alle om å møte opp ca 10 min før timen, klare med hjelm og vest på.  Kurset passer både for deg som ikke har ridd før og for deg som har hatt noen ridetimer før.

Nivået på kurset ligger på nivå nybegynner 1/ nybegynner 2: http://www.stalleikeberg.no/rideskole-nivaer/nybegynner-1/   http://www.stalleikeberg.no/rideskole-nivaer/nybegynner-2/

Her finner du generell info om høstens kurs: http://www.stalleikeberg.no/timeplan-rideskole-var-2020/

OBS NYTT FRA 2019: Det er obligatorisk med medlemsskap i Søndre Eikeberg Rideklubb for alle ryttere i rideskolen. Du melder deg inn via www.minidrett.no. Dersom du ikke har en profil der må du lage en først. Velg deretter Søndre Eikeberg Rideklubb under «Medlemskap».

Dersom du ønsker å dele opp betalingen i 2 ber vi deg skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vi gjør oppmerksom på at ridning regnes som en risikoidrett og fall/skader kan forekomme. Ved påmelding har du akseptert denne risikoen og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar. Vi ber alle om å følge de sikkerhetsregler som gjelder. Rideskolen har ansvarsforsikring som gjelder dersom ansatte ved rideskolen opptrer uaktsomt. Vi anbefaler alle å tegne egen ulykkesforsikring.

Pris: kr 5 035,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold

Bookings no longer allowed on this date.