20 jan 2020 - 17:30

Velkommen til ridekurs på mandager kl 17.30 – 18.15, Lek & Lær, enda mer! 

For at timen skal bli så effektiv som mulig ber vi alle om å møte opp ca 10 min før timen, klare med hjelm og vest på.

L&L enda mer!  er for ryttere som har gått flere L&L kurs og som behersker skritt, trav og galopp med leier. På dette kurset skal de som er klare for det begynner å ri alene. Kurset er fra dette semesteret gjort om til et helt semester og går over 19 leksjoner. Gruppa går mer over på vanlig leksjonsundervisning som er på nybegynnerkursene, med innslag av L&L timer. Du binder deg for hele semesteret. L&L tirsdag og torsdag er 10 timers kurs.

Her finner du generell info om høstens kurs: http://www.stalleikeberg.no/timeplan-rideskole-var-2020/

Kurset varer 19 ganger, fra uke 4 til 25.

Dersom du ønsker å dele opp betalingen i 2 ber vi deg skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

NB! Fra og med 2020 er det pålagt å melde seg inn i Søndre Eikeberg Rideklubb på denne gruppa. For å melde deg inn må du logge inn på www.minidrett.no og velge Søndre Eikeberg Rideklubb under fanen Medlemskap.

Vi gjør oppmerksom på at ridning regnes som en risikoidrett og fall/skader kan forekomme. Ved påmelding har du akseptert denne risikoen og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar. Vi ber alle om å følge de sikkerhetsregler som gjelder. Rideskolen har ansvarsforsikring som gjelder dersom ansatte ved rideskolen opptrer uaktsomt. Vi anbefaler alle å tegne egen ulykkesforsikring.

Pris: kr 5 035,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold

Bookings no longer allowed on this date.