22 jan 2020 - 15:15

Velkommen til jockeykurs på Stall Eikeberg!

Det er ridning fra kl 15.15 – 16.00.  Hestene skal børstes og sales på FØR timen, oppmøte senest 45 min før ridetimen. Alle ryttere har stalltjeneste i tillegg til ridning. Se egen liste i stallen.  Dette kurset passer for deg som har gått jockeykurs tidligere og som har ridd løp evt går på feltrittkurs. Du trenger ikke ha ønske om å ri løp for å gå dette kurset, men det vil være fokus på løpsridning mm

Generell info om kurset finner du her: http://www.stalleikeberg.no/jockeykurs/

Det blir mulighet for å delta på treninger og løp på Øvrevoll Galoppbane etter NoArks terminliste. Kostnader i forbindelse med dette er ikke inkl i kursavgiften og faktureres ekstra til de som vil være med. De som ønsker å delta på løp og treninger på Øvrevoll  må delta i Stallgjengen minst 1 dag/ uke.

Generell info om høstens kurs finner du her: http://www.stalleikeberg.no/timeplan-rideskole-var-2020/

OBS NYTT FRA 2019: Det er obligatorisk med medlemsskap i Søndre Eikeberg Rideklubb for alle ryttere i rideskolen. Du melder deg inn via www.minidrett.no. Dersom du ikke har en profil der må du lage en først. Velg deretter Søndre Eikeberg Rideklubb under «Medlemskap».

Vi gjør oppmerksom på at dette kurset er å anse som et høyrisikokurs hvor det er større sjanse for fall og skader enn på ordinære kurs i rideskolen. Ved påmelding godtar du at all ridning skjer på eget ansvar og at du er inneforstått med risikoen det innebærer å trene hester i høy fart.

Vi anbefaler alle å tegne en ulykke-/ uførforsikring som dekker skader ved ridning. Rideskolen har ansvarsforsikring.

Pris: kr 5 565,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold

Bookings no longer allowed on this date.