3 aug 2020 - 09:00

Velkommen på rideleir i uke 32!

Rideleiren passer for barn og unge fra 8 – ca 14 år.

Praktisk info:

Vi driver rideleir i liten skala og har max 10 ryttere per uke.

Pris per uke er 4900 kr med overnatting og påmelding er økonomisk bindende. Dersom vi må endre leiren til dagrideleir er prisen 3900 kr.

Leiren varer fra mandag kl 9.00 til fredag kl 16.00. Kjøring og henting på andre tidspunkter kan avtales ved behov.

Rideleir er for barn og unge fra 8 år på alle nivåer. Undervisningen tilpasses den enkeltes nivå. Alle ridetimer er i grupper. Ridetimene er varierte med dressur, sprang, tur, på terrengbanen mm. Vi har ponnier og hester og alle ryttere for tildelt sin egen hest for uka.

Overnatting er i enkle brakker med eget bad i hver brakke. Det er 2-4 sengeplasser i hver brakke. Det serveres 3 måltider per dag, brødmat til frokost og lunsj og variert middag hver kveld. Vi har plass til 12 ryttere hver uke. Det er stretchlaken på sengene. Du må selv ha med dyne/sovepose og pute.

Prisen for en uke rideleir/ feltritt/Jockey camp er 4900 kr. Ved påmelding sendes det faktura på 2900 kr. Når denne er betalt innen fristen er påmeldingen gjeldende. Dersom fakturaen ikke betales innen fristen mister rytteren automatisk plassen sin. Resten av beløpet ( 2000 kr) faktureres før kursstart og skal være betalt før rideleiren starter. Dersom denne ikke er betalt kan ikke rytteren delta på leir. Prisen inkl overnatting, 3 måltider daglig, undervisning, hester og andre aktiviteter. Ved dagrideleir er prisen inkl lunsj.

Avmelding kan gjøres senest 4 uker før rideleiren starter. Påmeldingsbegyret blir ikke tilbakebetalt. Dersom rytteren meldes av leiren etter denne fristen må fakturaen betales i sin helhet.

Velkommen på rideleir!

Pris: kr 4 900,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold
Din epost*:
Felt kreves
Rytter
Navn*:
Felt kreves
Telefon:
Fødselsår*:
Felt kreves
Adresse*:
Felt kreves
Kontaktperson/Foresatte
Navn 1*:
Felt kreves
Telefon 1*:
Felt kreves
Navn 2:
Telefon 2:
Jeg godkjenner at bilder av rytter kan brukes på nettside/sosiale medier:
Jeg er aksepterer at påmeldingen er økonomisk bindende for hele kurset og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar*:
Felt kreves
Antall plasser*:
Kommentar:
Vennligst fyll inn denne koden:
Felt kreves