4 mar 2021 - 18:30

Velkommen til feltrittkurs!

Oppmøte 10-15 min før timen starter.  Etter timen skal alle ryttere stelle hesten sin, det må beregnes minst 30 min til dette.

Feltritt passer for deg som  har ridd mange ridekurs og har ridd litt rideskolestevner. Du må ha god rideerfaring og kunne hoppe baner på 60 cm i god balanse. Det er krav om deltakelse på Jockeykurs for å kunne delta på denne gruppa. Det forventes at rytteren tilegner kunnskap om sporten, treningslære og alle fagområder man trenger kunnskap om for å kunne være en atlet og ta vare på en atlet. Alle ryttere må ha egen hjelm, sikkerhetsvest Beta 3 godkjent og enten ridestøvler eller ridesko med støvelskaft. Det er ikke tillatt å kun ri i lave ridesko.  Dersom du ønsker å starte knøtte cup stevne med skolehest er det krav om å delta i Stallgjengen minst 1 dag per uke. Ridelærer plukker ut hvilke stevne som er aktuelt og de ekvipasjene som er klare for det.

 

All info om kurset finner du her: http://www.stalleikeberg.no/feltritt-kurs/

Generell info om høstens kurs finner du her:http://www.stalleikeberg.no/timeplan-var-2021/

OBS NYTT FRA 2019: Det er obligatorisk med medlemsskap i Søndre Eikeberg Rideklubb for alle ryttere i rideskolen.  Du melder deg inn via www.minidrett.no. Dersom du ikke har en profil der må du lage en først. Velg deretter Søndre Eikeberg Rideklubb under «Medlemskap».

Husk at alle ryttere som deltar på dette kurset må ri på jockeykurs på onsdager. Egen påmelding.

Vi gjør oppmerksom på at dette kurset er å anse som et høyrisikokurs hvor det er større sjanse for fall og skader enn på ordinære kurs i rideskolen. Ved påmelding godtar du at all ridning skjer på eget ansvar og at du er inneforstått med risikoen det innebærer å trene hester i høy fart.

Vi anbefaler alle å tegne en ulykke-/ uførforsikring som dekker skader ved ridning. Rideskolen har ansvarsforsikring.

Pris: kr 3 850,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold
Din epost*:
Felt kreves
Rytter
Navn*:
Felt kreves
Telefon:
Fødselsår*:
Felt kreves
Adresse*:
Felt kreves
Kontaktperson/Foresatte
Navn 1*:
Felt kreves
Telefon 1*:
Felt kreves
Navn 2:
Telefon 2:
Jeg godkjenner at bilder av rytter kan brukes på nettside/sosiale medier:
Jeg vet at deltakelse krever medlemskap i Søndre Eikeberg Rideklubb*:
Felt kreves
Jeg er aksepterer at påmeldingen er økonomisk bindende for hele kurset og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar*:
Felt kreves
Antall plasser*:
Kommentar:
Vennligst fyll inn denne koden:
Felt kreves