5 mar 2021 - 18:30

Velkommen til ridekurs på fredager kl 18.30 – 19.15,  nybegynner 1 

For at timen skal bli så effektiv som mulig ber vi alle om å møte opp i ridehuset ca 10 min før timen, klare med hjelm, vest og hansker på.

For at kurset blir avholdt er vi avhengig av nok ryttere på gruppa. Bookingen godkjennes når det er nok påmeldte.

Nybegynner 1 er for deg med liten eller ingen erfaring med hest og ridning. Kurset passer for barn fra ca 7 år. Rytteren skal på en morsom, avslappet og sikker måte bli kjent med hesten og lære seg de første grunnleggende ferdighetene innen ridning. Alle leiere må ha med en voksen person, fra samme husstand, som kan leie på ridetimen. Pga korona og covid 19 må alle ryttere selv ha ridehjelm, leietau og ridehansker. De som ønsker å bruke sikkerhetsvest må kjøpe dette selv også. Pga retningslinjer vi er pålagt å følge grunnet pandemien kan vi dessverre ikke låne ut personlig utstyr til ryttere.

Her finner du generell info om høstens kurs: http://www.stalleikeberg.no/timeplan-var-2021/

Dersom du ønsker å dele opp betalingen i 2 ber vi deg skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

NB! Fra og med 2020 er det pålagt å melde seg inn i Søndre Eikeberg Rideklubb på dette kurset. For å melde deg inn må du logge inn på www.minidrett.no og velge Søndre Eikeberg Rideklubb under fanen Medlemskap.

Vi gjør oppmerksom på at ridning regnes som en risikoidrett og fall/skader kan forekomme. Ved påmelding har du akseptert denne risikoen og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar. Vi ber alle om å følge de sikkerhetsregler som gjelder. Rideskolen har ansvarsforsikring som gjelder dersom ansatte ved rideskolen opptrer uaktsomt. Vi anbefaler alle å tegne egen ulykkesforsikring.

Pris: kr 4 125,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold








Din epost*:
Felt kreves
Rytter
Navn*:
Felt kreves
Telefon:
Fødselsår*:
Felt kreves
Adresse*:
Felt kreves
Kontaktperson/Foresatte
Navn 1*:
Felt kreves
Telefon 1*:
Felt kreves
Navn 2:
Telefon 2:
Jeg godkjenner at bilder av rytter kan brukes på nettside/sosiale medier:
Jeg vet at deltakelse krever medlemskap i Søndre Eikeberg Rideklubb*:
Felt kreves
Jeg er aksepterer at påmeldingen er økonomisk bindende for hele kurset og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar*:
Felt kreves
Antall plasser*:
Kommentar:
Vennligst fyll inn denne koden:
Felt kreves