Praktisk informasjon til deg som skal på rideleir hos oss:

I 2019 har vi rideleir i uke 27,  28 og 33. Vi driver rideleir i liten skala og har max 10 ryttere per uke.

Pris per uke er 4900 kr og påmelding er økonomisk bindende.

Påmelding gjøres via nettsiden vår:

Leiren varer fra søndag kl 19.00 til fredag kl 15.00. Kjøring og henting på andre tidspunkter kan avtales ved behov. Ankomst søndag mellom 19 og 20. Kveldsmat kl 20.00.

Rideleir er for barn og unge fra 8 år på alle nivåer. Undervisningen tilpasses den enkeltes nivå. Alle ridetimer er i grupper. Ridetimene er varierte med dressur, sprang, tur, på terrengbanen mm. Vi har ponnier og hester og alle ryttere for tildelt sin egen hest for uka.

Feltritt Camp er for barn og unge fra 10 år som behersker hesten i alle gangarter og som har hoppet baner på minst 70 cm. Det er fortrinnsvis for de med egen hest, vi har noen skolehester som kan brukes. Vi har i år ikke egen feltritt camp, det er mulig å trene i terrenget begge uker. Feltritt Campen er først og fremst for deg som trener på Knøtte Cup til 80 cm.

Jockey Camp er nytt i 2019. I en forlengelse av Jockeyskolen tilbyr vi Jockey Camp i uke 33, 11.8-16.8. Oppmøte etc som for vanlig rideleir. Ryttere må i tillegg ha med treningstøy og gode joggesko. Temaer på campen er sits, balanse, teknikk, ridning på Plastic, egentrening, kosthold mm. De som er klare for det og har lyst trener også på hinder. Torsdag 15.8 drar vi til Øvrevoll for å se på løp.

Overnatting er i enkle brakker med eget bad i hver brakke. Det er 2-4 sengeplasser i hver brakke. Det serveres 3 måltider per dag, brødmat til frokost og lunsj og variert middag hver kveld. Vi har plass til 12 ryttere hver uke. Det er stretchlaken på sengene. Du må selv ha med dyne/sovepose og pute.

Prisen for en uke rideleir/ feltritt/Jockey camp er 4900 kr. Ved påmelding sendes det faktura på 2900 kr. Når denne er betalt innen fristen er påmeldingen gjeldende. Dersom fakturaen ikke betales innen fristen mister rytteren automatisk plassen sin. Resten av beløpet ( 2000 kr) faktureres før kursstart og skal være betalt før rideleiren starter. Dersom denne ikke er betalt kan ikke rytteren delta på leir. Prisen inkl overnatting, 3 måltider daglig, undervisning, hester og andre aktiviteter.

Avmelding kan gjøres senest 4 uker før rideleiren starter. Påmeldingsbegyret blir ikke tilbakebetalt. Dersom rytteren meldes av leiren etter denne fristen må fakturaen betales i sin helhet.

Velkommen på rideleir!