Vi har 27 bokser i str 9-13 m2. De fleste boksene har vinduer som kan åpnes på sommerstid.  Luftegårdene er drenerte og grusede, med solide gjerder. I sommerhalvåret står hestene på gress og de har sommerferie i 3-4 uker i juli/august. De har juleferie i 1- 2 uker.

Vi har isolert ridehus,flombelyst utebane 24*60 m, stor utebane ca 60*40 m, rundpaddock og terreng med vannhinder.  Det er fine turmuligheter i nærområdet, og Romeriksåsen er like ved. Mange flott jorder å ri på når sesongen tillater det.

I fanene under finner du info om våre rutiner. Vi ber om at alle respekterer og følger våre rutiner for å opprettholde et godt miljø for hester og mennesker. Hestene skal ha helt ro under alle måltider.  For at hestene skal trives i jobb trenger de fritid og våre staller er derfor stengt for besøkende når hestene ikke jobber. Vi ber alle respektere dette.

Vi har Vitafloor, et vibrasjonsgulv som hestene står på både forebyggende og som behandling. Vibrasjonene «masserer» hestene innenfra og ut og øker blodsirkulasjonen i muskler, rundt sener og ledd.
Oppvarmede toaletter i stall og ridehus, dusj i stalltoalettet, oppvarmet salrom med låsbare skap.

GODE BUSSFORBINDELSE, bussen stopper ca 150 m fra stallen.

Priser finner du her

One thought on “Anlegg og rutiner