Velkommen!

2020 er et spesielt år for alle. Vårsemesteret ble tøft da vi ble pålagt stenging som et ledd i å få kontroll på koronasmitten i Norge. Det gleder oss derfor stort at høsten bugner av aktivitet. Det trenger vi!

Per i dag er alle våre ridekurs fullbooket. Disse kursene varer til og med uke 3. Vårsemesteret starter i uke4, 2021. Det er lagt ut en form for venteliste under «Alle kommende arrangement». Dersom du ønsker å gå på kurs hos oss er du velkommen til å legge deg inn der. Vi kan ikke garantere plass og det er heller ikke bindende påmelding på denne lista. Den gir oss en pekepinn på hvilket behov det er for kurs i 2021.

Stall Eikeberg tilbyr:

  • Rideundervisning til barn fra 2-7 år
  • Rideundervisning til barn 8-13 år
  • Rideundervisning til ungdom og voksne
  • Rideskolestevner for rideskolens elever
  • Jockeykurs
  • Satsningsgrupper i feltritt

Spørsmål sendes til julianne@stalleikeberg.no. Vi har kun online påmelding via nettsiden vår😊

Fra 2019 samarbeider vi med Søndre Eikeberg Rideklubb og alle våre ryttere som går på halvtårskurs må være medlem i SERK.

https://www.youtube.com/watch?v=WHoLRHhwve0