24 aug 2021 - 17:30

Velkommen til ridekurs på tirsdager kl 17.30 – 18.15, nybegynner 2

For at timen skal bli så effektiv som mulig ber vi alle om å møte opp ca 10 min før timen, klare med hjelm, vest og hansker på. Alle ryttere må ha med seg en voksen som kan leie ponnien. Kurset består av undervisning i dressur, bomarbeid, teori og tur. Ca hver 4. leksjon er tur. Alle ryttere må ha med en voksen som kan hjelpe til samt leie.

Nybegynner 2 befester alt rytteren lærte på NB1 og de som er klare for det begynner å trene på å ri uten leier. http://www.stalleikeberg.no/rideskole-nivaer/nybegynner-2/

Her finner du generell info om høstens kurs: http://www.stalleikeberg.no/timeplan-var-2021/

Dersom du ønsker å dele opp betalingen i 2 ber vi deg skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

NB! Fra og med 2020 er det pålagt å melde seg inn i Søndre Eikeberg Rideklubb på denne gruppa. For å melde deg inn må du logge inn på www.minidrett.no og velge Søndre Eikeberg Rideklubb under fanen Medlemskap.

Vi gjør oppmerksom på at ridning regnes som en risikoidrett og fall/skader kan forekomme. Ved påmelding har du akseptert denne risikoen og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar. Vi ber alle om å følge de sikkerhetsregler som gjelder. Rideskolen har ansvarsforsikring som gjelder dersom ansatte ved rideskolen opptrer uaktsomt. Vi anbefaler alle å tegne egen ulykkesforsikring.

Pris: kr 5 900,00 NOK

Kontaktperson:
Ridelærer Julianne Devold
Din epost*:
Felt kreves
Rytter
Navn*:
Felt kreves
Telefon:
Fødselsår*:
Felt kreves
Adresse*:
Felt kreves
Kontaktperson/Foresatte
Navn 1*:
Felt kreves
Telefon 1*:
Felt kreves
Navn 2:
Telefon 2:
Jeg godkjenner at bilder av rytter kan brukes på nettside/sosiale medier:
Jeg vet at deltakelse krever medlemskap i Søndre Eikeberg Rideklubb*:
Felt kreves
Jeg er aksepterer at påmeldingen er økonomisk bindende for hele kurset og at all ridning og opphold på gården skjer på eget ansvar*:
Felt kreves
Antall plasser*:
Kommentar:
Vennligst fyll inn denne koden:
Felt kreves